Malacké kultúrne leto 2020

Malacké kultúrne leto bude v tomto roku pestré aj napriek rôznym karanténnym opatreniam. Pre obyvateľov mesta i pre návštevníkov pripravilo Mestské centrum kultúry bohatý program, v ktorom si – veríme – každý nájde „to svoje“.

Ako každý rok, aj tentoraz je program tematicky rozdelený. Letné utorky budú venované stretnutiam so zaujímavými ľuďmi, prednáškam o histórii a historickým potulkám (tentokrát zámockým parkom). Streda je vyhradená pre premietanie pod hviezdami a milovníkom filmu ponúkneme pestrú paletu filmových zážitkov. Letné štvrtky budú venované hudbe. Môžete sa tešiť na vystúpenie na vystúpenia kapiel rôznych hudobných žánrov, ktoré budú zárukou príjemne stráveného štvrtkového večera.

Nedele tradične patria rodinám s deťmi. Rozprávkové popoludnia budú vždy príjemnou bodkou za uplynulým týždňom.  Deti, ale aj dospelí sa môžu tešiť na letné tvorivé dielne. Samozrejme, kino Záhoran bude počas letných dní premietať a čakajú nás naozaj zaujímavé filmové lahôdky.

Väčšina podujatí Malackého kultúrneho leta 2020 sa bude konať na nádvorí kaštieľa. 
Viac informácií: www.mckmalacky.sk.


letne_utorky_v_kastieli-01jpgpremietanie_pod_hviezdami-01jpghudobne_stvrtky_v_kastieli-01jpgnedelne_rozpravkove_popoludnie_v_kastieli-01jpg